Texten delvis repris från mars 2013:
Gästbloggar'ns intresse för kinesisk matlagning har tagit fart igen. Nu med tips från kinesiska kollegor, besök på asiatiska livsmedelshallen och ny kokbok. Kina Matens rike heter den fina receptsamlingen som just nu är matbibel nummer ett.
Gästbloggar'ns texter om Yu Huas romaner kan man läsa här:
http://joanna-ochdagarnagar.blogspot.se/2012/10/en-handelsman-i-blod-yu-hua.html
http://joanna-ochdagarnagar.blogspot.se/2012/10/att-leva-yu-hua.html
Dessutom har han läst och skrivit om Yu Huas senaste bok på svenska: Kina med tio ord:
Kina 5x är en serie inlägg med litteratur om eller från Kina i fokus, fem inlägg - fem dagar i rad. Hääääng med!
Kinesisk mat är så spännande. Har flera kokböcker men vågar mig sällan på att prova.
SvaraRaderaKinesisk mat är ofta väldigt god men det gäller att krydda lagom. Gästbloggare M experimenterar gärna medans jag är mer konservativ när det kommer till mat. Du får ta dig en kinesisk dag och prova på!
Radera