fredag 18 januari 2013

vinn Austers Vinterdagbok!

Hörni alla bloggläsare, den här gången är det faktiskt inte jag som strulat till det utan det stora förlaget i huvudstaden. De har nämligen råkat skicka mig tre exemplar av samma bok...

Så nu finns där (med förlagets goda minne) två stycken Paul Austers Vinterdagbok att vinna här på bloggen. Alla lässugna är hjärtligt välkomna att delta genom att skriva en kommentar här på bloggen, en lott för en kommentar, två lotter för kommentar + dela på FB och tre lotter om man skriver kommentar, delar på FB och dessutom delar med sig av någon tanke om Paul Austers författarskap. Senast tisdag den 22 januari kl 24 ska du ha anmält intresse. Glöm nu inte att ange bloggadress eller mailadress så att jag kan nå dig. Puuuust, det här blev ett ovanligt omständligt inlägg.

Strunt i det, välkommen att pröva lyckan!

19 kommentarer:

 1. Jag vill vara med och tävla och ska göra allt det där du ber om! :)

  Paul Auster har gått från att vara ett stort och absolut läsmåste till att vara en inte riktigt lika viktig författare för mig längre. Vet inte om det är ett fall av "it's not you, it's me" (probably not ...), men ändå är jag där och läser hans nya böcker i alla fall. Med varierande resultat. Så klart vill jag se vad jag tycker även om Vinterdagbok. Paul är ju alltid Paul liksom ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är med. 3 lotter är dina. Jag har lite samma känsla som du inför PA. Invisible var jag besviken på och Sunset Park tog sig lite. Jag skrev till och med ett inlägg med titeln "Det är slut mellan Paul och mig...)
   Kan ändå inte riktigt hålla mig från att läsa.

   Radera
 2. Jag vill gärna vara med!

  Har faktiskt inte läst något av Paul Auster så därför har jag inte heller några särskilda tankar kring hans författarskap...

  Pernilla.74@live.se

  SvaraRadera
 3. Jag är med men kommer att läsa boken i vilket fall.....Auster är alltid Auster brukar jag säga

  http://violensboksida.bloggplatsen.se/kategori/79417-auster-paul/

  Som synes har jag läst det mesta av honom.......Jag njuter medan jag läser men sen glömmer jag konstigt nog mycket av innehållet i böckerna, märkligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är med! Extra kul om du får ett fint inbundet ex :-) Jag har läst det mesta han skrivit också och tycker nog att det ibland upprepar sig men likväl läser jag.

   Radera
 4. Helena i Uppsala
  Jag hade aldrig hört talas om Auster - förrän i dag när Upsala Nya Tidning hade en recension av just Vinterdagbok. Det ser ut som en tanke ...
  så jag kollar här den 23:e om jag varit lyckosam!

  SvaraRadera
 5. Jag vill gärna vara med och tävla och har skrivit ett inlägg på bloggen och delat på FB - men om jag dessutom uppfyller sista kravet får du avgöra när du läser mitt inlägg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har tre lotter! Kul att läsa dina känslor för Austers böcker.

   Radera
 6. Jag är gärna med i utlottningen!

  SvaraRadera
 7. Jag hoppar på denna tävling också. Hade ju tur i förra :-) Har delat på FB. Har läst 4-5 böcker av Paul Auster. Skriver kryptiskt, slumpen spelar stor roll i denne mans författarliv, och även i hans verkliga liv ( verkar det som). Den röda anteckningsboken har flera exempel på hur slumpen spelat in i Austers liv.

  SvaraRadera
 8. Jag deltar gärna i utlottningen, men passar på tankarna kring författarskapet för jag har faktiskt inte läst något av honom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det tid nu. Du är med i lotteriet!

   Radera
 9. Jag skrev ju faktiskt om Winter Journal i november.
  http://janivarberg.blogspot.se/2012/11/paul-auster-winter-journal.html
  Kan detta tillgodoräknas mig, retroaktivt? Har inte skaffat boken på svenska ännu! /Jan

  SvaraRadera
 10. Jag är gärna med😃! Behöver något nytt att läsa (som inte är kurslitteratur...)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit! Du får kika in i morgon, sådär vid lunch så vet du om du vann.

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!