fredag 9 januari 2015

nomineringarna för stora ljudbokspriset klaraInte en enda av de här ljudböckerna har jag lyssnat på, utan bara läst 6 av dem i pappersform. Jag har lyssnat extremt mycket under året men lyckats missa just dessa. Vilken är din favorit?


6 kommentarer:

 1. Jag lyssnar sällan på hela böcker, men både när det gällde Britt-Marie var här och Jag heter inte Miriam så varvade jag ljudbok med fysisk bok (eller e-bok) och tyckte att båda var bra, både till innehållet och uppläsningen. De förtjänar sina nomineringar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att de är bra böcker, just de läste jag i bokform dock så jag har inte hört. Jag är inte överdrivet förtjust i Katarina Ewerlöv som uppläsare dock.

   Radera
 2. Kom 1/3 in i Miriam men fastnade inte utan gav upp lyssnandet. Har läst lite för många böcker på samma tema för att orka fastna för denna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det vara. Tycker du ska ge den en ny chans. Småland som fond och en gripande berättelse om romer som jag inte hört berättats förut.

   Radera
 3. Miriam lyssnade jag på och den var riktigt bra! Började lyssna på Britt-Marie men det var inte alls en bok för mig. Visning pågår är en helt ok deckare, men ingen som sticker ut. Vinteräpplen har jag läst och älskade den. Säkert bra även i ljudboksformat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vinteräpplen är en riktigt fin roman, jag läste den på papper för några år sedan och tyckte mycket om. Jag har läst både visning pågår och Märkta för livet, tycker de var helt OK - ganska lättsamma deckare. Då gillade jag Tjockare än vatten bättre.

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!