torsdag 27 december 2018

en miljon anledningar att fira!Jamenvisst! Nu är det så att min lilla blogg har haft 1 000 000 sidvisningar under de sju år som den har funnits. En del av dem är säkert olika typer robotar som klickat sig in men de allra flesta är besökare som läst och ibland till och med lämnat en kommentar. Stort tack för det! Jag startade bloggen en gång för att jag ville ha en plats skriva på som skulle fungera som ett utökat minne. 6869 inlägg har det blivit med väldigt olika innehåll. Böcker och läsning, lärartankar, pyssel, resor och så det där som jag klassificerat med taggen och tiden går ... 

För att göra dagen lite mer högtidlig så lottar jag ut ett hemligt bokpaket - fyllt med världslitteratur och särskilt utvalt av mig till dig som vinner. Vill du vara med och vinna ett skräddarsytt bokpaket så räcker det att skriva en kråka i kommentarsfältet. Skriv innan året är slut så meddelar jag vinnaren och innehållet i paketet på årets första dag. 

18 kommentarer:

 1. Jag har dåligt samvete för jag är så dålig på att kommentera på andra bloggar, men det vore förstås roligt att vinna!

  SvaraRadera
 2. Så många besökare! Grattis! Självklart är jag gärna med och tävlar när det vankas världslitteratur som vinst. :)

  SvaraRadera
 3. Vilken rolig anledning att fira! Så värd! ❤

  SvaraRadera
 4. Ytterst välförtjänt med alla besökare till bloggen! Och vilken spännande utlottning, den chansen vill jag ju inte missa!

  SvaraRadera
 5. Stort grattis, lycka till med 100000 nya besök :-)

  SvaraRadera
 6. Vilken respektingivande siffra. Grattis! Ett spännande bokpaket skulle jag inte säga nej till.

  SvaraRadera
 7. Kul, grattis🎉! Så många besökare. Jag läser ofta och får många bra boktips men brukar tyvärr vara dålig på att kommentera😌. Fortsatt lycka till❤️🤗.

  SvaraRadera
 8. Grattis Anna till din intressanta och välbesökta blogg. Jag vill förstås gärna vara med i utlottningen.

  SvaraRadera
 9. Grattis Anna!Din blogg är det första jag läser på morgonen för att pigga upp mig.Naturligtvis vill jag delta i utlottningen.

  SvaraRadera
 10. Grattis, fortsätt i samma stil! Stor kram från lilla mig. Camilla Lans (@rainred73)

  SvaraRadera
 11. Stort grattis till många besökare och fortsätt ditt goda läsfrämjande arbete! :)

  SvaraRadera
 12. Grattis, vad roligt att så många besökt din blogg!

  SvaraRadera
 13. Vad kul att så många hittar hit (vilket inte förvånar mig ett dugg, med tanke på dina intressanta inlägg)! Klart att jag vill vinna världslitteratur!

  SvaraRadera
 14. Wow, grattis! Världslitteraturen är en av orsakerna till att jag verkligen gillar din blogg. Även om jag själv inte är så bra på att läsa den som jag skulle önska.

  SvaraRadera
 15. Tack för en intressant blogg som vidgar mina vyer. Tänk om det blir jag som vinner...

  SvaraRadera
 16. Grattis! Jag är gärna med och tävlar :)

  SvaraRadera
 17. Tack för alla hälsningar! För att jag ska hinna ordna med en vinst så stänger jag utlottningen nu. Vinnare presenteras imorgon!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!