onsdag 1 maj 2019

allt har sin tidIdag såldes båten som varit i fam Olofssons ägo i mer än 45 år. De senaste 15 har den legat hos oss i Stigfjorden. Många turer har vi gjort, de flesta mycket korta för att fika, bada eller grilla på en liten ö. Allt har sin tid och nu är båtlivets tid slut. Ganska sorgligt men så är livet. Man får anpassa sig, sista turen gjorde vi i september 2017. Nu hoppas jag att någon annan får glädje av den. Idag gick till turen på båtkärran till grannön, så långt bort i världen undrar jag om båten någonsin varit förr?

5 kommentarer:

 1. Livet är verkligen fyllt av olika kapitel som man måste hantera. Ibland är de bara sorgliga, ibland lite mera glädjefyllda.

  SvaraRadera
 2. Så är det, nödvändigt men ganska sorgligt.

  SvaraRadera
 3. Minnena finns kvar, ibland skönt att bli av med oanvända ting, vi har lyckats sälja barnens jollar och laserbåtar - sonen har en segelbåt; vi får åka med, utan att ha några bekymmer :)

  SvaraRadera
 4. Jo, det är ju det där att äga en massa saker som tynger en som är ansträngande. Jag håller på och skalar ned hela tiden. En grej i taget.

  SvaraRadera
 5. Vi får trösta oss med minnena av alla trevliga utflykter med "Lillknuppen" under årens lopp men visst är det lite vemodigt.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!