fredag 17 december 2010

bloggaward del 2

Jag blev så glad för min award från Enligt O och allra helst så skulle jag vilja ha hennes blogg först på listan över min bloggrunda. Det skulle väl bli lite väl mycket så här kommer tips på sju andra läsvärda och intressanta bloggar som jag ofta tittar in hos:

Lyrans Noblesser - hon skriver initierat och personligt om litteratur på ett sätt som jag önskar att jag kunde. Hon ger mig ständigt tips på läsvärda böcker från hela världen. Hennes tematrio är så kul att klura på.

Jag tittar ofta förbi Emmas bokhylla - hon bor och arbetar i Dar es Salaam och skriver om böcker och vardagsliv i Tanzania. Skriver ofta om titlar som jag själv inte läst - extra spännande!

På bokbloggarträffen på bokmässan träffade jag What You Readin? En rosa blogg med många tips på chicklit och så har vi Murakami förstås...

Min allra första bokbloggskontakt var a fraction of the web. Magnus som driver bloggen läser en blandning av klassiker och ny litteratur och jag uppskattar hans texter!

På omvägar hittade jag till Hermia Says och jag tillbringade flera timmar med att läsa hennes härliga tankar om konst och litteratur. Välskrivet och intressant. Hoppas bloggpausen blir kort!

Pocketbyte har varit ett sätt att hitta till nya bloggar - the week never starts here var min senaste pocket och påhittsvän. Personlig blogg som jag gillar att läsa.

Sist, men absolut inte minst, Cinnamon books, en bokblogg med lärarinslag. Känner småleende igen en hel del av vardagsfunderingarna och alltid läsvärda boktips!

Reglerna är helt enkelt att låta ringarna av uppskattning sprida sig vidare i bloggvärlden. Skriv ett inlägg i din blogg och länka till sju bloggar som du vill uppmärksamma, sedan är det bara att berättar sju saker om dig själv. Enkelt eller hur?

4 kommentarer:

  1. Tack, det värmer! Är glad att jag hittat hit också!

    SvaraRadera
  2. Du är för vänlig. Här har jag bloggat om'et: http://afractionoftheweb.blogspot.com/2010/12/hoppla-jag-har-blivit-awardad.html

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!