torsdag 16 december 2010

utmärkelse!

Jag har några bloggar som jag ofta tittar in till eftersom där alltid finns något läs och tänkvärt. En av dem är Enligt O som skriver härliga och ärliga bokrecesioner, blandar med lite feminism och en skvätt läreri. Idag såg jag att jag fått en bloggeraward från henne och det värmer i vinterkylan. Stort tack för det!
Tanken är att man ska skriva sju saker om sig själv och sedan lämna vidare awarden till 7 andra bloggare. Så nu kommer sju mycket intressanta saker med jultouch:

1. Jag har hört en historia i min uppväxt till leda och det var när jag var sådär 4 år och skulle gå med morfar till skogen för att hugga gran. Vi pulsade i hög snö och snart så satte jag mig demonstrativt på en stubbe och sa:

- Hittar vi ingen gran med ljus i snart så går jag hem!

2. Det bästa på julbordet är grynkorven från Ericssons i Nossebro. Det var det när jag var liten och det är det nu.

3. Jag är noga med pyntet, det ska vara precis det som jag vill och inte för mycket. Mycket få saker hamnar i vår gran. Som tur är har jag en man som bryr sig föga om saken...

4. Jag spelar ofta på olika tillställningar i skolan i juletid och det gör jag hellre än bra. Favoritinstrumentet då är ukken som passar så bra till Tomtefar och råttorna, skapar liksom sprattel i schottistakt i hela kroppen.

5. Jag är uppvuxen med advents och julsång i kyrkan, jag var körsångare under många år och det är något visst att få sjunga tillsammans. Favoritpsalmen är Det är en ros utsprungen. Här i en skön version av Ale Möller som gör en härlig julmix

6. Paketen ska vara hårda eller mjuka och snyggt inslagna. Dottern är en fena på att göra fina paket med personlighet!

7. Jag är svag för tomteskum och julmust. Cloetta och Apotekarnes ska det vara!

Nu ska jag lämna vidare till 7 andra bloggare - det får jag återkomma med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!