tisdag 20 december 2011

det gröna paketet har landat

Redan i trappuppgången anade jag att det måhända fanns något fint hemma, där låg nämligen smulor misstänkt lik fyllningen i ett vadderat kuvert utspridd ungefär som ett litet spår. Spåret ledde mycket riktigt till vårt köksbord och fick sin förklaring. Paketet var så fullt att det inte gick att ta ur brevlådan utan att göra sönder - verkligen en spännande start... Efter lite sopande i svalen så öppnade jag det fina paketet och fann:
Fina doftljus, tomteljus, bakformar, godisar och böckerna förstås. Ingen av titlarna hade jag läst tidigare så det ska bli spännande.Saknas på bilden gör fina julrecept, ett personligt brev och tandmärkena på en av tomtarna. Med bebis i huset så är det fullt förståeligt att ljustomtarna ser mycket smaskiga ut :-)

Tack snälla hemliga bokvän, nu ska jag ge mig ut på jakt efter din identitet!

PS. Du får hjälpa mig med några ledtrådar, Stockholm, bibliotekarie?, småbarn och gillar matlagning. Mer?

4 kommentarer:

 1. Vad kul att paketet kom fram...inklusive den sårade tomten :-) Å jodå, du skulle nog kunna klura ut vilken bloggare jag är med lite arbete...vi får se om du hinner innan jag avslöjar mig!

  SvaraRadera
 2. Jag har tittat igenom alla de 56 bloggarna och inte hittat fram ännu...Letar vidare!

  SvaraRadera
 3. God jul! Motvalls "heter" jag som skickat ditt paket. Stockholm, ja. Småbarn, ja. Å matlagning, ja. Men inte bibblo. Tar det som en komplimang på nåt vis!

  SvaraRadera
 4. Jag hittade faktiskt inte fram denna gången men nu ska jag genast ta mig till din blogg. Tack för fint paket med spännande titlar!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!