torsdag 3 september 2020

blå, blå höstvågor - Christoffer HolstBlå, blå höstvågor av Christoffer Holst kändes som den perfekta pauslyssningen när morgnarna plötsligt blev sådär krispiga och löven börjar gulna. Cilla Storm har nu lämnat sin kolonistuga på den lilla skärgårdsön Bullholmen och hon är tillbaka i Stockholm för att skriva manus till en kriminalpodd. Hon hänger med sina kompisar, dricker vin med den före detta polisen Rosie och trånar efter Adam.

Han verkar ha svårt att bestämma sig och när Cilla blir medbjuden av Rosie på en spahelg på Bullholmen så tar hon chansen. Kanske kan hon göra research till sin nästa podd samtidigt som hon relaxar och äter gott? På hotellet finns ett bröllopssällskap och snart hittas där också en död kvinna ...

Christoffer Holst är skicklig på att skriva lättsamma underhållningsromaner, det är rappt och roligt, mycket god mat och dryck och familjehemligheter som avslöjas efter hand. Och lite lagom med romantik.

Jag blir faktiskt sugen på att åka på spa när jag läser (trots mord) och kanske får det blir en bokning snart. Dags att skämma bort sig lite!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!