onsdag 11 november 2015

inleder mig i frestelse!

Är ni såna som jag som älskar popcorn och mest av allt älskar de halvpoppade kornen som ligger längst ned i skålen? Då ska ni rusa till naturgodishyllan och köpa jättemajs. Rostade och saltade och heeelt underbara, det finns en variant med mjölkchoklad runt också med de naturella är så goda. Så goda. Man kan ju nästan inbilla sig att de är lite nyttiga också ... 

Vad det här har med en bokblogg att göra kan vän av ordning fråga sig, inget alls faktiskt. Mer än det faktum att böcker och natursnacks är det som just nu håller den totala novemberkoman borta. Vad gör ni för att inte vilja gå i dvala? 8 kommentarer:

 1. Jag plöjer gamla säsonger av Downton Abbey på kvällarna och försöker låtsas som att november inte finns. Huuu vilken månad detta är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm, lite DT vore inte dumt. Vi kör Elementary här hemma hos oss.

   Radera
 2. Ja, novemberdvala känns inte avlägset nu... Det går trögt med både böcker och blogginlägg. Man får kolla chokladförrådet ibland så höjs motivationen lite ;)

  SvaraRadera
 3. Åh låter mumsigt! Aldrig fel med tips på läs snacks ^^

  SvaraRadera
 4. Värmeljuskontot skjuter i höjden, tepimplandet ökar några grader samt pepparkakor till det. Har också kommit på den geniala idén att youtube:a "fire places" med hjälp av chromecasten till tvn! Med autentiska knaster- och sprakljud från elden! Nästan så jag kan inbilla mig värmen :)

  SvaraRadera
 5. Och ja, de där snacksen är väldigt goda!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!