lördag 27 oktober 2018

the good wife - sent omsider


M sa ett antal gånger till mig att jag skulle se The Good Wife på Netflix eftersom han var säker på att jag skulle gilla. Det blev inte av, förrän nu. Och han hade som vanligt rätt. Jag gillar!

Många säsonger är det och jag har bara hunnit till 2 ännu. Mycket kvar att se alltså. Perfekt för en helg i oktober med snöglopp! 

3 kommentarer:

 1. Jag gillade också The good wife! Tyvärr är det för många avsnitt så det är nyligen jag såg fortsättningen och slut. Började för två år sedan. Har ett tips "The body guard", endast 6 avsnitt. Den är bra. Annars blir det mest böcker har läst många det senaste halvåret p g a höftoperation.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar idéen om att man kan se de Tv-serie som man har lust på och inte är hänvisad till det som råkar vara på TV. Det är en fara när serier blir för långa, det är svårt att hålla kvalitet uppe. Jag gillade t ex Mad Men väldigt mycket men också den hade en svacka. Tack för tipset om The Bodygaurd, den får jag kolla in. Hoppas höften läker fint!

   Radera
 2. En av mina favoriter, som hade en förhållandevis kort svacka i mitten, men tog sig. Sedan finns två säsonger av The Good Fight på HBO.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!