söndag 17 april 2016

svammel på en söndag

För två år sedan upplevde vi sakura på plats i Japan.
Jag är faktiskt lite förtjust i den där funktionen på FB som påminner en om minnen.
Man får bara helt enkelt förtränga att FB-servrarna har allt för mycket data om mig och mitt privatliv ...


Nån gång ska vara den första.

Nu har jag då alltså inte bloggat på flera dagar, jag som bloggat minst en gång per dag i nästan sex års tid. Det beror helt enkelt på att orken inte finns. Det jag läser är just nu utvalt för att passa i något av temana på Kulturkollo och utöver läsandet så har jag fullt sjå med att fixa mitt jobb och mina studier. Pollentiden är min tröttaste tid på hela året och då får man helt enkelt prioritera. Just nu är det kulturkollo som blir vald framför min lilla fina privata plats på nätet. Så får det vara fram till sommaren, då kommer Och dagarna går ... igen. Lovar! 

Imorgon börjar Kulturkollo läser - då ska vi prata om Miniatyrmakaren sedan reser Linda och jag till Amsterdam på torsdag. Då ska det väl kunna bli lite spännande bilder på Kulturkollos instagram och kanske, kanske något litet inlägg här också. Jag ser fram emot att träffa BBC igen och njuta av ett vårfint Amsterdam fullt av tulpaner! 

Håll ut och ha fördragsamhet med mig på den här bloggen så kommer bättre tider. Typ i mitten av juni eller så.

8 kommentarer:

 1. Ni kommer få det underbart i Amsterdam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Nu hoppas vi på fint väder också!

   Radera
 2. Man har sina svackor ibland, och så måste det få vara. Man ska inte pressa sig själv för hårt, särskilt inte när det gäller bloggen som är ett nöje. Hoppas ni får det toppen i Amsterdam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Visst ska man blogga för att det är kul. Jag tror inte egentligen att det är bloggandet som suger utan studierna. Har faktiskt noll motivation men måste göra klart ...

   Radera
 3. Hoppas att ni får det helt underbart! Amsterdam är ju så ljuvligt vackert, jag hoppas vädret är på er sida!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi kommer säkert få det fint. Come sun Come rain :-)

   Radera
 4. Studierna och kurslitteraturen är vad jag också får prioritera just nu och bloggen får bli lite lidande. Blir så ibland. Skönt att höra att du iaf inte överväger att lägga ner Och dagarna går ...!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, min lilla alldeles egna blogg kommer nog att finnas kvar. Jag gillar friheten med en egen plats på nätet och som min dotter sa: om du inte skulle blogga vad skulle du göra då?

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!