onsdag 24 november 2010

körsbäret på toppen har landat!

Tack snälla Emma för ett sött och gott körsbär! Jättekul att läsa att du gillar det jag skriver och dessutom är så snäll och lämnar kommentarer här i bloggen både nu och då.
Regler for Cherry On Top Award:

Tacka den du har mottagit priset ifrån.
Kopiera prismärket till din blogg.
Berätta vilka 3 författare du räknar bland dina favoriter och nämn en favoritbok per författare.
Skicka awarden till 5 mottagare som du tycker förtjänar den.

Då är det meningen att jag ska berätta om tre favoritförfattare...
  • Jag gillar för det mesta JC Oates mycket, mycket. Jag har läst det nästan allt som kommit ut, och det är en diger produktion, kan rekommendera Blonde, Fallen, Älskade Syster och Dödgrävarens Dotter. Dock gillade jag inte den senaste på svenska - Lilla Himlafågel.

  • Ytterligare en författare som jag läsat allt av är Marian Keyes. Hon är drottningarnas drottning i chick-lit och jag ser alltid fram emot att grabba tag i den senaste ur den engelska hyllan. Ska läsas på engelska tycker jag, lite snobbish kanske men...Senaste boken heter Oväntat besök på Star street.

  • Sista favoriten får bli Tove Janson, som jag ännu inte skrivit ordentligt om här på bloggen. Återkommer till hennes texter och bilder gång på gång. I högläsning i klassrummet får det bli Trollvinter och för yngre barn Hur gick det sen?

Vilka bloggar jag vill skicka vidare det här goda bäret till får jag återkomma med. Tack än en gång Emma som motiverade så fint: Joanna skriver om bocker, lasning och livet i allmanhet med glimten i ogat och en stor portion humor. Jag blir alltid glad nar jag laser hennes blogg!
Jag läser också gärna hennes blogg i vilken hon skriver från en afrikansk horisont. Kika gärna in där!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!