fredag 20 april 2012

drömbokhandeln har landat

Snuvan och hostan har slagit till, tur är det då att det kommer en drömbokhandel i lådan. Sekwas nya roman lockar mig verkligen och särskilt kul är det med  webbsidan och facebooksidan där man kan få tips på och nominera drömbokhandlar. Jag inbillar mig att min personliga ligger i London, Paris eller New York men ännu har jag inte hittat dit. Har ni hittat till era drömbokhandlar? Var finns de?

12 kommentarer:

 1. Boken har landat hos mig också och nu måste jag omprioritera min läsning. (Förresten har jag ändrat kommenteringsfunktionen på min blogg så besökare inte längre behöver ange lösenord).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Omprio sker här också! Det ska bli kul att se vad vi tycker om den. Då ska jag kommentera loss på din sida nu då!

   Radera
 2. Jag minns en underbar liten bokhandel i Falun som bara hade begagnat, det var en gammal man och hans fru som skötte den. Tror det var där min kärlek för begagnade böcker började. Det var så personligt och mysigt hos honom och jag hittade alltid en massa intressanta böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så mysigt, jag har inte fallit för det där med antikvariat. Jag tycker mest det är dammigt ;-) Nya böcker som doftar tryck, det gillar jag!

   Radera
 3. http://www.strandbooks.com/
  The Strand Book Store i New York. Där kunde jag tillbringat några månader.
  En jättelik bokhandel där man mycket väl skulle kunna gå vilse.

  SvaraRadera
 4. Oemotståndligt bokomslag! Jag är inte så berest så jag törs inte gissa vart denna drömbokhandel finns, men ett besök vore den väl värd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi var på härlig bokhandel i Amsterdam - det var faktiskt den fräckaste hittills!

   Radera
 5. Hade missat att bevaka den så jag hoppas få den nu i veckan som kommer, beställde i fredags! Låter som en toppenbok, hoppas förväntningarna infrias.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli kul att läsa allas texter!

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!