söndag 1 april 2012

hur har ni det med boktolvan?


Första dagen på det nya kvartalet och dags för avstämning av Boktolvan. Enligt O har ju dragit igång den här ganska kravlösa utmaningen där man ska försöka få läst ett dussin nya författare under året. Jag har valt en helafrikansk lista som jag betar av så sakteliga. Hittills ligger jag i fas och jag är mycket nöjd med mina författare så långt. Hittills är atlantens mage den riktiga höjdaren. Hur är det med er andra? Hur har ni det med era boktolvor?

13 kommentarer:

 1. Egentligen har jag redan läst tretton nya författare i år, men det är bara fyra av dem som finns med på min boktolva. Två (av de fyra) kan eventuellt bli nya favoriter och ytterligare två av de andra nio kan också tänkas bli favoriter. Så jag skulle nog säga att det hittills gått riktigt bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att du hittat favoriter bland dina boktolvor. Jag har också läst ovanligt många nya författare hittills i år. Det är mysigt att upptäcka nya!

   Radera
 2. Jag har alldeles snart kommit halvvägs så det känns mycket bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du varit nöjd med din läsning så långt?

   Radera
  2. Nja, besviken på de nordiska författarna såhär långt men i övrigt har det vart okej!

   Radera
 3. Jag har prickat av 3 på min lista så det betyder väl att jag också är i fas. Sen att jag har läst 5-6 nya författare till, räknar jag inte riktigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ligger vi i fas båda två, jag har samlat på mig en hel del böcker inför sommaren då jag inbillar mig att jag ska kunna läsa lite tyngre titlar. Just nu är det många lättviktare som slinker ned.

   Radera
 4. Jag har läst tre och har som mål att läsa minst en i månaden och det gör att jag också ligger i fas...Dawn French står på tur och ligger på bordet men upptäckten av Marie Hermansons Snövit lockar mer...tur att det är läslov i 9 dagar till :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycko dig som har lov innan påsk. Jag har mitt efter och just iår är dottern hemma och ledig innan. Trist, men den som väntar på ngn gott... Ha ett skönt lov!

   Radera
 5. Jag har en favoritlista, har hittills läst 3 av 13 författare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mysigt att läsa favoriter

   Radera
 6. Jag har hittills bara läst två författare på min lista men jag känner mig inte särskilt orolig. Det är lång tid kvar på året så jag kommer gått och väl att hinna läsa de som återstår :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är sommaren lästid så jag är inte heller särskilt orolig :-)

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!