tisdag 13 november 2012

lust att bli bokmässans bloggambassadör?

En liten annons från bokmässan:

Är du vår bloggambassadör?
Visst låter det spännande att vara Bokmässans bloggambassadör? Men vad innebär det egentligen?
I snart två år har Bokmässan engagerat bokbloggare från hela landet i syfte att göra Bokmässan Community till ett levande samtalsforum året om. Nu är det snart dags för en ny omgång bokbloggare att ta vid.
Vi söker tolv personer med ett brinnande intresse för litteratur, vassa pennor (den där metaforen skulle verkligen behöva en digital uppdatering …) och, inte minst, en egen etablerad blogg. Som bloggambassadör för Bokmässan skriver du ett inlägg per vecka på Bokmässan Community. I utbyte får du bland annat två seminariekort till Bokmässan 2013.
Under själva mässan nästa år (26–29 september) vill vi även ta hjälp av dig i rapporteringen kring Bokmässan och allt kul som händer på mässgolvet!
Vi är särskilt intresserade av dig som har en nischad blogg. Du kanske har trädgårdsböcker eller annan facklitteratur, kvinnliga östeuropeiska poeter eller japansk manga som specialintresse. Ju mer nischat desto bättre! Vi ser även gärna att du startar en egen grupp på communityn där du diskuterar "ditt" ämne med likasinnade och nyfikna.
Verkar detta vara något för dig? Skicka ett mejl till Bokmässans redaktör/webbredaktör Johan Kollén på jk@bokmassan.se. Berätta kort om dig själv, din blogg och varför du vill bli en av Bokmässans bloggambassadörer. Vi vill ha din intresseanmälan senast 30 november 2012. Vi väljer sedan ut tolv bloggarambassadörer som börjar sitt uppdrag 10 december.
Hör av er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!