söndag 14 april 2013

två premiärer idag


SvD s nya kulturkläder lanserades idag med ett tjockt kulturmagasin och jag som är lite allmänt anti förändringar får väl ge det en vecka eller två innan jag hissar eller dissar. Första intrycket är nja... men artikeln inför Mad Men ikväll läste jag; Från kittlande dekadens till psykologisk gåta är en superbra rubrik. Serien har verkligen ändrat karaktär över säsongerna och nu så ska vi bänka oss för sexan ikväll. Don Draper är inte längre den självklare alfahannen, världen har förändrats rejält och året är 1967. Tvåtimmars dubbelavsnitt är godis för en maddict!  I väntan på 22.00 kan jag roa mig med att fråga Don om råd i viktiga livsfrågor! Ladda ned appen idag!


6 kommentarer:

 1. Spännande att serien förändras i takt med världen! Eftersom jag ser streamat har jag redan sett det första dubbelavsnittet och vet vad som händer, hihi ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har längtat efter nya avsnitt men hållt mig :-) Ser fram emot ikväll!

   Radera
 2. Jag funderar fortfarande på om jag ska se det ikväll eller vänta på boxen. Har sett de andra på dvd och vill egentligen inte vara tvungen att bara se ett avsnitt i taget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig där! Såg de fyra första säsongerna på DVD men säsong fem på Tv. Det stör med reklamen också... Vi kan nog ändå inte vänta utan kollar ikväll :-)

   Radera
 3. Min syster har sett de första avsnitten (det där med att se via internet och så du vet) och hon sa att jag inte fick läsa artikeln imorse. Den skulle tydligen avslöja för mycket. Så jag rev ur den och sparade tills jag sett avsnitten i fråga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska se hälften idag och resten imorgon, så då får jag läsa den noggrant sedan då. Jag tyckte inte att det var ngra spolieras men vem vet vad man inte fattar.

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!