onsdag 31 augusti 2016

kom och mingla med oss på mässan!


Precis som förra året på mässan så håller Kulturkollo öppet i bokbloggarrummet för alla som har lust att vila en stund, ladda batterier eller blogga. Sedan ordnar vi tre fina event också - passa på att anmäl er till dem! 

På torsdagen ordnar vi ett mysigt bokälskarmingel - då kan man träffa bloggare, förlag och författare och ta en fika. Börjar klockan 15.

På lördagen är det dags för bubbel! Då bjuder vi in till ett feelgood mingel där vi har bland annat Lisa Jewell som gäst. Klockan 17 är det dags!

På söndagen har vi fixat en bokcirkel kring romanen Vi av Kim Thúy. Författaren kommer att medverka i samtalet och vi kör igång klockan 11.

Anmäl er på studs!

info (at) kulturkollo.se är mejladressen

4 kommentarer:

 1. Vad kul att det finns ett bokbloggarrum även i år! Jag kommer tyvärr inte på någon av eventen, men kommer nog och vilar fötterna. Kanske ses vi på lördagens middag? Hoppas! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ses absolut på middagen och jag hoppas också i rummet. Hade hoppats att du ville bokcirkla med oss på söndagen :-)

   Radera
  2. Bokcirkeln är på engelska, gissar jag? Jag är kass på engelska så därför hoppar jag över den. Har inte heller läst bok, men efter alla lovord är jag klart nyfiken på den.

   Radera
  3. Så synd, tror det är en bok för dig :-)

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!