måndag 20 augusti 2018

de sista flickorna - Riley SagerDe sista flickorna av Riley Sager är en blodig historia som börjar med att Quincy springer i panik, hon flyr från sin förföljare svårt knivskuren helt skräckslagen, hon faller i armarna på en polis som av en händelse befinner sig på platsen, han skjuter hennes förföljare. 
Denne Coop är sedan med henne som stöd när hon frågas ut under polisutredningen som följer. Det är nämligen så att Quincy har tillsammans med fem andra kompisar tillbringat ett par dagar i en avlägset liggande stuga för att fira en av tjejernas födelsedag. Nu är alla knivhuggna till döds utom Quincy, varför överlevde hon? Polisen pressar henne i tron att hon kan vara skyldig, men hon är så chockad hon minns inget.

Nästa gång man möter Quincy har det gått ett antal år och hon är sambo med Jeff, advokat, hon mår långt ifrån bra men med hjälp av Jeff och även polisen Copp som hon fortfarande har kontakt med, hon upplever honom som ett stort stöd, så fungerar tillvaron. Hon driver en bakblogg.

En kväll ringer det på dörren och där står Samantha, hon ber att få komma in. Vem är hon då? I pressen kallas dom De sista flickorna, Quincy, Samantha och Lisa. De är ensamma överlevare från tre skilda massmord. För övrigt känner de inte varandra. 

Samantha får stanna ett antal nätter, hon är väldigt aggressiv i sitt sätt, drar sig inte för att ställa till bråk när Quincy och hon är ute på stan, drar till sig journalister, det håller på att sluta i katastrof för Quincy.

Är Samantha den hon utger sig för att vara? Upplösningen kommer inte förrän de sista sidorna, riktigt spännande på slutet!

gästbloggare /AInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!