lördag 2 november 2019

allhelgona säger ni?


I år så hoppar jag över den här allhelgonagrejen och går direkt på adventstiden. Att pynta med ljus och förbereda inför julledigheten brukar vara min bästa gren. Just i år så kommer jag att flytta mitt i och troligen så blir det minimalt med fixande. Lika bra att sätta igång i tid! (Linda hittade och delade den här artikeln som bestämt hävdar att man blir en lyckligare människa om man julpyntar tidigt ...) 
Sagt och gjort, det blev provsmakning av nyheten bryggarmust (som var god), clementiner och ett gäng julkort pysslade. Jag har i fler års tid bestämt mig för att bara pyssla med material jag redan har varför det är en kreativ utmaning att få till vackra kort med lite vinterkänsla. Ett första gäng blev det trots allt idag3 kommentarer:

  1. Clementiner är bästa frukten. :) Tycker julkorten blev jättefina! Så snygga färgkombinationer.

    SvaraRadera
  2. Jättefina julkort, det skrev jag väl även på Instagram. Jag brukade scrappa julkort, men när jag sedan hade scrapbookingbutik kom jag märkligt nog av mig. Men i år kanske jag plockar fram julpapperen och stansarna igen, det känns som ett sådant år :) Lycka till med flytten!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!