onsdag 29 juni 2011

förledd och indragen i fördärvet...

Om det är mitt idoga lyssande på Torgny Lindgren som måhända påverkat mitt närmast frikyrkliga ordval till rubriken så vet jag säkert vem som påverkat innehållet i det här inlägget. Enligt O har i flera dagars tid bloggat med stigande entusiasm om sin e-boksdebut. Kan hon kan väl jag. Lätt som en plätt var det också och plötsligt var oskuldens tid förbi. Änglavakter av Kristina Ohlsson blev det i premiärlånet och nu ska det bli mycket intressant att se vad jag tycker om detta...Risken finns väl att jag plötsligt känner ett starkt behov av ytterligare hemelektronik ;-)

3 kommentarer:

  1. Fick just en demo av en iRiver läsplatta. Fantastiskt bra skärm att läsa på, men det saknades t ex sökfunktion så det var verkligen bara en bokläsare. Men jättetrevlig och lätt etc.

    SvaraRadera
  2. Sköter du teknisk research så kanske det kan bli inköp. Är den knuten till ngt särskilt format? Datorn är ju en smula klumpig i längden... I-pad låter inte heller dumt.

    SvaraRadera
  3. Vi får väl ta detaljerna IRL men plattan hanterade en massa olika format inkluisive pdf. Frågan är hur det funkar med bibliotekslånade filer dock. I-pad är naturligtvis mer allround men plattans fördelar är enorm batteritid och mycket bättre skärm när man läser text i dagsljus.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!