onsdag 29 juni 2011

It's a small, small world...

Tittade på min statistik här på bloggen igår och kunde inte annat än att konstatera att världen är liten. Jag är fortfarande förundrad över att människor från hela världen kan sitta hemma hos sig och läsa det jag skriver, eller förallandel som någon annan skriver. Läsa svenska tidningar, titta på svensk TV, lyssna på svensk radio, läsa svenska e-böcker. Allt är möjligt tack vare det där Internätet och så snabbt det gått... Med risk för att låta otroligt gammal så är det inte särskilt länge sedan mobiltelefonen blev var mans egendom och nu kan jag surfa vart jag vill, läsa vad jag vill. I min mobil. Det kallar jag en liten värld - undrar just nu om det gör att vi blir klokare? Får fler perspektiv på tillvaron genom alla nya möjligheter. Vem vet? Jag får väl förkovra mig en smula när jag spelat klart onlineomgången av wordfeud...

7 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att vi kan ha sådan nära kontakt dagligen med hela världen! Lite läskigt men mest härligt.

  Ps. Hm...jag undrar vem som läser din blogg som bor i Argentina? ;)

  SvaraRadera
 2. Kan man verkligen fråga sig, Argentina som är så långt bort. Ett bredband bort. Måste erkänna att det berikar min bloggvärld extra mycket med röster båder fån dig i Argentina och från Emma i Tanzania. Kul!

  SvaraRadera
 3. Världen känns fan inte liten när det tar 10 timmar att flyga över hela Ryssland på jag lova ;) men visst är det ballt hur olika det känns beroende på vad man gör.

  SvaraRadera
 4. Allt är relativt :-), just ny färdas jag mest i cyberrymden och där går det blixtsnabbt...

  SvaraRadera
 5. Ja, visst ar det fantastiskt?

  Jag har bland annat insett att mitt humor och min kropp fortfarande foljer de svenska arstiderna, eftersom jag standigt ar i kontakt med med via natet... :-)

  SvaraRadera
 6. Håller helt med om att det är väldigt berikande bloggkontakt att bara kunna "hälsa på" hos varandra över hela världen genom att bara trycka på lite knappar :)
  Mitt humör växlar också ikapp med de svenska årstiderna. Just nu befinner jag mig i värsta härliga sommaren fastän jag sitter här och fryser häcken av mig. Fantastiskt härligt faktiskt!!

  SvaraRadera
 7. Just nu sitter jag i ett sommarregn och njuter mina kvällsjordgubbar!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!