söndag 12 februari 2012

men visst får man, bara till Boktovan?

Nu känns det snart som att innehållet på den här bloggen mer och mer handlar om vad man ska och inte ska köpa, och ingen dålig gissning är att här kommer ännu ett likadant inlägg.
Ingen bokrea för mig i år men några böcker till BokTolvan måste man ju få klicka hem. (Sedan att jag redan har fyra liggande i min hylla är oväsentligt...) De finns inte som e-böcker och inte heller på mitt lilla lokala bibliotek. Då måste man ju får köpa dem eller hur? Sedan smet en isländsk novellist med också, inför bokmässan ni vet. Nu ska jag också få fart på läsandet av min BokTolva. Hur går det för er andra?

8 kommentarer:

 1. Du har min tillåtelse att köpa hur många böcker du vill utan dåligt samvete ;-)Klickade själv hem triologin Hungerelden häromdagen samt en Nesbo och tranströmmer :-)
  Ligger bra till med Boktolvan2012, siktar på en bok i månaden minst utifrån min lista. Ha en härlig söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar för din tillåtelse, någon last måste man ju ha! Kul att du är i fas med din tolva Gittan! Jag ligger lite efter om man ska tänka en bok per månad, jag har ju läsperioder på loven så jag hämtar nog in... Härlig solig söndag till dig också!

   Radera
 2. Klart man får - hur skulle du annars få tag på dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Atlantens mage verkar också vara ett riktigt gott köp, jag har mer eller mindre slukat den!

   Radera
 3. Du får köpa böcker för samma budget som jag köper kläder, deal?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då blir det ju inte många :-( Du handlar ju aldrig kläder...

   Radera
 4. För att jag ska stilla mitt eget dåliga samvetet så få du köpa precis hur många böcker du vill :) Och om de inte finns som e-böcker och inte på biblioteket så måste man ju köpa dem. Hur skulle man annars göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla argumet är bra, om det handlar om att döva samvetet. Egentligen har jag bara dåligt samvete om jag köper böcker som genast blir stående i hyllan.

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!