tisdag 7 februari 2012

tematrio - bokbloggar

Tipsa om tre bokbloggar du läser. Det uppmanar oss Lyran och hon lägger till, välj gärna de mindre kända så att vi får nya bekantskaper.

OK. Lyran och Enligt O läser jag varje dag men de är ju redan etablerade i branchen så att säga och jag inser att de bloggar jag läser regelbundet är de som hängt med ett tag. Inte så nya, inte så särdeles okända men här kommer tre av mina stamställen:

Mimmiemariesböcker - spännande val av böcker, gärna historiska och inte sällan från antikvariat. Jag gillar sociala bloggare som kommenterar och det gör Mimmimarie!

Emmas bokhylla - bloggerska som bor i Dar es Salaam och skriver om både läsning ach vardagsliv. Hon var en av de första som kommenterade här på bloggen när den var ny. En riktigt gammal bloggis alltså! Edit: Emma har idagarna flyttat sin blogg till LitteraturMagasinet. Hitta dit!

What You Readin - rosa och chick-lit. En karamell full med oftast muntra böcker. Social och pratglad bloggerska som också gillar att bokcirkla!

3 kommentarer:

  1. Tack för utmärkelsen Anna. Du är själv lika duktig på att kommentera.

    SvaraRadera
  2. Tack, jag tycker det är viktigt att visa uppskattning!

    SvaraRadera
  3. Jag har ju glömt att tacka för att jag fanns med här - blev jätteglad! Och tack för att du ordnade bokcirkeln så jag har nånstans att läsa omuntra böcker också :-)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!