fredag 19 juli 2013

militäriskt slut


Tre nätter i en cell på Fårösunds fästning avslutades i militärisk bohem-chic. Med lånade cyklar (oväxlade Kronan med ballongdäck och pump på pakethållaren såklart) tog vi turen till Bungenäsets militära övningsområde, mitt i ingenting hittar vi till Kalkladan. Konst och kafé, restaurang och allmänt koolt ställe. Bilfritt, med lånecyklar till den sista kilometern och en lada full med fotokonst. Kalkbrotten i fonden och vid havskanten dagbäddar med tillhörande filtar...

Lite, lite prettovarning och inte hörde vi riktigt till den väntade målgruppen, aningen hipsterchict som hämtat direkt ur Stockholmsnatt som det var men samtidigt gjort med skön stil. Unik miljö, god mat och konst. Å så måste man parkera bilen, sedan gå eller cykla nästan en kilometer för att komma dit. Honnör för det. Kaxigt koncept! 

4 kommentarer:

  1. Hehe det är så kull när något går att definiera som hipster och att det nästan alltid kopplas till Södermalm i Stockholm. Den kicken människor har verkligen lyckats sälja in sig själva och sin stil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men det blir nästan parodiskt till slut. Det är en så konform uniform.

      Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!