söndag 29 januari 2012

mätt och nöjd med en bok i min hand

Eller kanske inte en bok i min hand, snarare tre. Efter den trevlig bokbloggarträffen på El Corazon gick turen händelsevis till Pocketshop. Händelsevis köpte jag några böcker och händelsevis var jag tvungen att börja läsa i en av dem direkt. (Kan det vara en bok från Sekwa?)


Som alltid var det mysigt att träffa människor som är lika intresserade av böcker och läsning som jag och några nya bekantskaper hade hittat till vårt träff. Tyvärr hade bacillerna slagit till och vi blev en klart mindre skara än vad som var tänkt. Vi som trotsade kylan och kom hade en mysig stund med god mat, bokprat och bokbyte. Tack alla bokbloggarkompisar för trevligt sällskap! Bilderna har jag lånat av Hannele. Tack! Särskilt tack till Enligt O som ordnade!

Enligt O
Marias bokliv
Olika sidor
Boktjuven
What you readin'
Hanneles bokparadis

10 kommentarer:

 1. Tack för idag! Alltid trevligt att träffa bokfolk :)

  SvaraRadera
 2. P.S.
  Klart att du får låna bilder ;)

  SvaraRadera
 3. Så roligt att umgås med likasinnade.

  SvaraRadera
 4. Verkligen! Hoppas er nästa helg blir trevlig också!

  SvaraRadera
 5. Och tänk vad lyckligt lottad jag är som får vara med både denna och nästa helg! Tack för idag!

  SvaraRadera
 6. Tack själv Henrik. Kikar in hos dig!

  SvaraRadera
 7. Nej men tänka sig att du tvingades till PS! Och att du tvingades köpa böcker! Själv började jag med Tunisian Girl när jag väntade i bilen på att jag kunde hämta lillkillen på kalas.

  SvaraRadera
 8. Tack för igår!

  Jag hittade inte dina svar på mina frågor. Jag missade jag kanske att ta med dem från restaurangen eller skrev du inte svar?

  SvaraRadera
 9. Hej Ingerun! Jag svarade på frågorna men kanske hamnade de på tokig plats? Du kan maila mig så kan jag svara igen om du vill:
  anna@joholofsson.se

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!