torsdag 14 april 2011

spelar utseendet någon roll?

Jag är kanske lite fjantig men för mig så påverkar bokbloggars utseende och layout ganska mycket, att bloggen har intressant innehåll är viktigt, det är nummer 1, odiskutabelt är det så men... Ytan spelar ändå roll, läsbar text, snygga bilder och trevlig disposition påverkar iaf mig när jag ska välja att komma tillbaks eller ej. Hur är det med er andra bloggläsare, tycker ni att utseendet är viktigt?

5 kommentarer:

 1. Japp, jag måste lockas av utseende på både blogg och böcker - jag är en ytlig flicka :p

  SvaraRadera
 2. Det är viktigt tycker jag. Det är samma sak som med bokomslag. Man måste hitta något från början som lockar. Sedan, när man väl har fastnat för en författare eller blogg, spelar det mindre roll.

  SvaraRadera
 3. Ja, kanske är det vid första anblicken som utseendet spelar roll, när man är fast så är man ju det och läser ofta vidare...

  SvaraRadera
 4. Ja, jag tycker att det har ganska stor betydelse åtminstone i inledningsskedet, sedan tar ju innehållet över, om man kommer tillbaka vill säga.

  Själv är jag inte särskilt nöjd med mitt bloggstutseende, letar efter ett annat tema men har inte hittat något som riktigt tilltalar mig, ännu.

  Din blogg tycker jag är tilltalande.

  SvaraRadera
 5. Tack Ariel, jag har faktiskt hållt mig till en layout och samma färger. Ibland har jag tänkt att jag ska ändra efter årstiderna men det har fått bli vår året om...

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!