onsdag 14 december 2011

projekt kill hyllvärmare - här är det ord och inga visor

Nu är det verkligen dags att hänga på Jessicas projekt Kill hyllvärmare. Hon har desutom grandiost köpstopp men så långt kan jag inte sträcka mig, utan att köpa en bok eller två försmäktar jag på denna ö.
Eftersom böckerna ständigt fyller min hylla så gäller det att mota bort anfallande köplustar och faktiskt börja gräva där jag står och inte på adlibris.com.

ru - Kim Thuy läst i januari 2012
Den vidunderliga kärlekens historia - Carl Johan Vallgren läst i februari 2012
Vad dagen är natten skyldig - Yasmina Khadra läst i juni 2012

Sedär, att skriv listan gick ju fint. Nu kvarstår bara en liten detalj: Läsa!

8 kommentarer:

 1. Åhh...Carl Johan Wallgrens Den vidunderliga kärlekens historia lyssnade jag på för ett anta år sedan och minns att jag gillade den em massa :-)

  SvaraRadera
 2. Det ska bli roligt att läsa vad du tycker om Carl Johan Wallgrens bok.

  SvaraRadera
 3. Den vidunderliga kärlekens historia är helt underbar, en av mina favoritböcker!

  SvaraRadera
 4. Verkligen dags att läsa den nu då!

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du hakar på men det var inte många hyllvärmare du hade! :D Jag har kommit fram till att jag har minst 200 stycken och då räknar jag inte böcker av favoritförfattare som fortf är olästa i väntan på rätt tid. Räknar oftast inte heller klassiker eftersom jag vet att jag verkligen vill läsa dem. Och inte böcker jag längtar efter/sparar på av andra skäl. Så du hör själv... Nåväl!
  Både Ru och Den vidunderliga kärlekens historia är underbara läsupplevelser tycker jag så där har du något fint att se fram emot. De fattiga i Lodz är en av mina hyllvärmare också. Kanske skulle vi läsa den samtidigt? Jag har ju delat upp mina hyllvärmare i mängder av omgångar med tre böcker i varje omgång och avslöjar respektive omgång när det är dags så att säga. Detta för att skapa mer läsglädje för mig själv, framför allt. Än så länge är jag på första omgången bara (och har en bok kvar att läsa i den omgången - vi, de drunknade. Men det får vänta tills jag betat av ytterligare några rec-ex) men jag skulle kunna ta den omgång som innehåller De fattiga i Lodz som omgång nummer tre kanske (tvåan är redan spikad). då kanske vi båda blir mer lässugna? Nu krånglar jag till det, är nog lite för trött för en sådan här kommentar.

  SvaraRadera
 6. Japp, min lista är en liten start. Fler väntar i hyllan...

  SvaraRadera
 7. Aha okej, i see.. Skönt om man bara hade sådär få hyllvärmare dock, det kan nästan kännas lite stressigt ibland att ha så många.

  SvaraRadera
 8. Tänker mig att de känns färre om jag delar upp dem i småportioner. Nu har jag iaf ru i min handväska. Bra start :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!