söndag 20 februari 2011

bloggisar?

Söndagskvällsfundering: Hur är det egentligen kan man vara kompisar fastän man bara möts på bloggar? Bloggisar liksom? Gills det?

I verkligheten är det ju ganska stor skillnad på bekanta, kollegor, kompisar och vänner men med facebook och bloggar så suddas gränserna mer och mer ut. Hur är det egentligen? Någon som har funderat på samma sak?

5 kommentarer:

 1. Reella vänner och digitala vänner...Intressant fundering! Ungefär som tryckta böcker och talböcker, fysikst eller virituellt, möjligheten att beröra och bli berörd kanske är skillnaden? Vad vet jag en kylig måndagmorgon, jag funderar vidare.

  SvaraRadera
 2. Bloggisar tycker jag later som en bra benamning. Jag har funderat lite pa samma sak, och da blir det 'bloggvanner'. Klart att man kan vara kompisar trots att man inte har traffats, forut var det ju "brevvanner" nu ar det bloggare!

  SvaraRadera
 3. Ja, det kankse bara är jag som inte riktigt hänger med i svängarna, men det är ju faktiskt som gammaldags brevvänner fast det går bara lite snabbare på bloggen...

  SvaraRadera
 4. Jag har blivit vän "IRL" med många av dem jag träffat via bloggar. sedan tycker jag det är ganska kul att man får en vänskap som bara är på bloggen och man tror att man känner varandra osv.

  SvaraRadera
 5. Det är ju sant att man kan känna varndra på olika sätt, alla sätt är ju bra utom de dåliga : )

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!