torsdag 25 april 2019

boktipsarfest!


Då var det äntligen dags för Gamlestadsskolans litteraturfestival! Vi hade fått låna hörsalen på Världslitteraturhuset och där presenterade ett gäng elever sin favoritböcker. Jag tipsade också om några förstås och lite kort blev det om världsboksveckan som pågår för fullt runt om i landet. Eftersom jag inte vill lägga ut bilder på elever här så får ni nöja er med en bild på mig ... 

Det blev ett mycket fint arrangemang i all sin enkelhet och extra kul var att både de tipsande eleverna och publiken (som var alla skolans klasser 2 - 6 samt våra elever som går på E-spåret) visade ett sådant intresse för läsning och genomförde hela balunset med ett stort allvar. Kul när det blir bra. Nu ska vi fundera på om det här kan bli ett återkommande inslag varje år, hur vi i så fall ska lägga upp det så att det blir ändå bättre nästa gång ... Är det någon av mina läsare som gjort något liknande? 
2 kommentarer:

  1. Fint arrangemang! Vi var inte med på något särskilt i år, förutom Adlibris Greenfriday-kampanj. Världsbokveckan inföll lite olyckligt efter påskrushen.

    SvaraRadera
  2. Ja, det låg lite dumt i tid eftersom vi dessutom hade studiedag den 23 men det var kul att ordna något i all enkelhet.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!