fredag 13 juli 2012

it's bloggable

Det är gästbloggarns kommentar om de fina scones han just bakat. Vad som är bloggbart eller inte har vi olika uppfattning om. Men nu är det gjort: Scones.
Edit: Tror nog att jag lyfter upp en reflektion som jag skrev i kommentarfältet hit ang vad som är bloggbart eller inte:

"Ja, det är svårt det där. Om man mister bokbloggarstatus om man bloggar lite livet också bland alla bokinlägg. Bland annat är jag inte välkommen hos bokbloggar.nu för att jag har för mycket annat. Jag tänker mig nog ändå att fortsätta att blogga om både ditt och datt och böcker."

Vad tycker ni läsare, väljer man bort bloggar som inte är rena bokbloggar eller berikar det där ditt och datt?

13 kommentarer:

 1. Allt är bloggbart ;) Ser väldigt gott ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är svårt det där. Om man mister bokbloggarstatus om man bloggar lite livet också bland alla bokinlägg. Bland annat är jag inte välkommen hos bokbloggar.nu för att jag har för mycket annat. Jag tänker mig nog ändå att fortsätta att blogga om både ditt och datt och böcker.

   Radera
  2. Jaså? Jag gillar ju att det är lite blandat, jag blandar ju också upp min blogg med lite ditt och datt ibland. Så länge man skriver mest om böcker tycker jag det är en bokblogg.

   Radera
  3. Då är vi två som tycker samma. Jag gillar att livet finns med på ett hörn...

   Radera
 2. Tack för paketet förresten, det dök upp igår! :)

  http://elilaserochskriver.wordpress.com/2012/07/13/en-bokmals-lycka-ar/

  SvaraRadera
 3. Jag gillar din blogg just för att den är lite blandad. Fortsätt med det :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag kommer att fortsätta med ditt och datt men märker att det blir mer och mer bokrelaterat. Hoppas förresten att du har lust att bubbla med oss den 20:onde. Då ska vi läsa Virginia Woolf!

   Radera
  2. Sorry, då är jag på Öland och jagar sol :)

   Radera
  3. Trist. Ha det så gott på resan.

   Radera
 4. Jag tycker också om att det är lite blandat och vill gärna veta lite mer om de bloggare jag följer. Det blir lite personligare om jag som läsare får veta något litet ur livet, oavsett om det handlar om scones eller en semesterresa. Jag blandar och ger själv och blir alldeles paff över att du inte är välkommen på bokbloggar.nu!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag uppskattar också att följa livet hos de bloggare jag följer, personligt men inte privat så är min bloggfilosofi. Jag har ansökt till bokbloggar.nu flera gånger och fått avslag för att bloggan handlar för mycket om annat. Lite trist eftersom jag gärna kommer i kontakt med andra bokbloggare och då är både .se och .nu bra forum.

   Radera
 5. Jag väljer inte bort - och förresten, livet är litteratur och litteratur är livet! :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!