fredag 14 september 2012

vore så glad för ett tack men nej tack

Just nu är jag lite smått frustrerad. Jag har frågat ett antal förlag om jag kan få böcker av dem som jag vill läsa och skriva om innan mässan. Många har skickat, några har svarat nekande men ett antal har också inte svarat alls. Det är ju självklart att alla förlag inte vill skicka till lilla mig men...

Jag vore så glad för ett tack men nej tack.

6 kommentarer:

 1. Håller med dig. Var själv lite sur förra året när jag bad om ett recensionsex av en bok jag verkligen ville ha och det var helt tyst från förlaget i flera veckor. Då köpte jag boken och vad tror du, dagen efter kom den på posten från förlaget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner igen det där, jag vill ju så gärna läsa vissa böcker och det känns som slöseri för både mig och förlaget när det blir dubbelt.

   Radera
 2. Det här är ganska vanligt och jag tycker också det är tråkigt. Men jag tror det beror på att de får en MILJON mail om recex. :)

  Jag har faktiskt aldrig fått ett vänligt nej, däremot rätt många som aldrig svarar.

  Och vissa svarar inte, men böckerna kommer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att det kan vara svårt att svara på alla mail men man kan ju ha ett typ standard/autosvar som är lätt att klicka iväg. Jag är så glad över de böcker som jag beställt och fått men vissa titlar vill jag inte heller missa!

   Radera
 3. Folk som inte svarar på tilltal har jag svårt för. I våras slängde jag iväg mejl med förfrågningar till en hel hoper förlag. Hälften skickade böcker, bara ett svarade att de tyvärr inte skickar ut recex. Resten? Vem vet, de kanske inte ens har läst mina mejl...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns snopet. Men de har väl sina olika marknadsföringsstrategier. Jag hade gärna fått ett autosvar.

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!