fredag 21 september 2012

bokmässenedräkning: åh, vad jag ska mingla!

Jag hatar att mingla. Jag har alltid hatat att mingla, jag är dålig på att mingla men vad gör det när det är bokmänniskor man ska mingla med? Det är oemotståndligt lockande och redan på torsdagen har Sekwa och Grate , Printz och Thorén och Lindskog mingel inne på mässan. Sedan är det Bokhora på kvällen och då har jag troligen minglat tillräckligt för resten av året. Om inte så är det på lördagförmiddagen bokmässeambassadörernas tur och på lördagskvällen är det förbokad middag på Pasta +. Hoppas nu att jag träffar på många bloggisar!

Jag som är en närmast osocial typ som helst läser ska alltså mingla och gå på middag samma vecka. Ni fattar att jag väldigt gärna vill prata böcker!

- bokmässenedräkning är en serie inlägg inför årets bok och biblioteksmässa i Göteborg, alla är taggade med bokmässa 2012, häääääng med på mina förberedelser och så ses vi snart där! -

4 kommentarer:

  1. Boknördsmingel får ju nästan hamna i en egen kategori, klart roligaste mingelformen! Mig lär du nog träffa på alla mingel du räknar upp, om jag inte villar bort mig...

    SvaraRadera
  2. För mig är det lite samma, jag har dessutom aldrig gått på montermingel innan så det ska bli spännande - nu blir det endast Printz och Bokhoras på torsdagen och sedan middagen på lördag. Tror inte jag orkar mer i mitt tillstånd :-) Vi ses där!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!