onsdag 12 september 2012

bokmässenedräkning: Merethe Lindström

Igår kom ett efterlängtat paket i min brevlåda. Det var Merethe Lindströms nyöversatta roman Dagar i tystnadens historia , en bok som tilldelades Nordiska Rådets litteraturpris 2012. Som jag ser fram emot att läsa! Recensiondag är först den 29 september så vad jag tycker om den får ni veta mitt i mässrapporteringen.

Merethe är också en av dem som kommer att inviga Bok och Biblioteksmässan om två veckor. Torsdag den 27 klockan 11 smäller det! Med Mark Levengood som konferencier och med nordiska ministrar i sällskap skall hon representera det som är mässans hjärta: litteraturen.

Vill man lyssna till Merethe fler gånger under mässdagarna så finns hon med i flera seminarier och monterprogram, bland annat i en norsk författarstafett som jag inte vill missa!


- bokmässenedräkning är en serie inlägg inför årets bok och biblioteksmässa i Göteborg, alla är taggade med bokmässa 2012, häääääng med på mina förberedelser och så ses vi snart där! - 

2 kommentarer:

 1. Ska bli intressant att läsa vad du tycker.
  Det här är ett förlag som sagt nej till recensionsexemplar när jag frågat. Apropå tidigare diskussioner vi haft;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så synd, Weyler har varit generösa mot mig - om du vill kan du maila din adress till mig så kan jag skicka mitt ex när jag läst och skrivit klart. anna / at/ joholofsson.se

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!