söndag 20 mars 2011

det gäller att hålla takten...

Samba. Latin eller Favorit, det är frågan. Idag är det iaf dags för mig att hålla takten! Att spela med många andra, svåra nya komp och dessutom vara snuvig och förkyld. Det kommer att kräva sin koncentration det. Det ska bli så roligt att träffa kollega B och alla andra trevliga ukkespelare idag, synd bara att man knappt är talbar när man sitter och räknar ner,ner, upp, ner, ner ,upp, ner, upp... punktera på 2 och 4 för sväng och sedan sjunga samtidigt! Favoritkompet mina damer och herrar. Inte utan min Bruko!

7 kommentarer:

 1. Spelar du ukkelele! Det var mitt första instrument. Min pappa lärde mig några små ackord när jag var fem år. Sedan började jag spela gitarr. Min gamla ukkelele står här och jag blir jättesugen på att spela när jag läser det här.
  Och... så kul att spela i en orkester!

  SvaraRadera
 2. Jag spelar ukulele ganska mycket tillsammans med elever i alla åldrar. Det passar så bra i skolsammanhang och för att fylla på lite inspiration spelar jag också i ukuleleklubben i Gbg. Det är ett tacksamt instrument som de allra flesta kan hantera. Plocka nu fram ngr låtar i D dur och sätt igång vetja'. Man blir glad i hela kroppen!

  SvaraRadera
 3. musik är underbart! jag har brukat ett annat instrument i min ungdoms glada dagar. när jag ber folk gissa, har ingen hittills haft rätt...hahahaha. intressant med förutfattade meningar!

  SvaraRadera
 4. Oh yes! Jag gissade på ett poppis flickinstrument, dottern spelade också i typ 10 år. Har slutat nu men flöjten ligger i tryggt förvar.

  SvaraRadera
 5. om du visste mer om mig, skulle du definitivt inte gissat på det...

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!