onsdag 16 mars 2011

hur tänkte de då?

Kvällen har, som så många andra, bjudit på handbollsmatch. Vitblått mot blåvitt, massor av publik och mycket jämnt! Lagen segade sig, sida vid sida, mot slutsignalen och det är absolut jämnt. 27 - 26, 40 sekunder kvar och motståndarna får straff utdömt. Då reser sig ett antal, mestadels äldre herrar, tar på sig jackorna och går. Detta är ett fenomen som händer varenda match och jag kan förstå om man inte vill trängas eller måste till bilen eller på toa... men när det är en avgörande straff. Hur tänkte de då?

Matchen? 28 - 26 till RIK efter en räddad straff och ett snyggt lobbmål i sistasekunderna. Spännande ända in i ...

11 kommentarer:

 1. då är ditt lag bortalag på mitt lags hemmaplan på fredag...

  SvaraRadera
 2. ...och jag är där, jobbar från tidig em i arenan inför matchen. Men jag lovar, jag tycker om dig, hur matchen än slutar.

  SvaraRadera
 3. Kul! Handbollsäsongen snart slut, vad ska man göra då? Tur att det är slutspel först, hoppas våra lag tar sig dit. Heja på de vita lite från mig då på fredag!

  SvaraRadera
 4. klart jag ska! jag tar emot dem med stor respekt. vi hörs väl på våra bloggar när kampen är över?

  SvaraRadera
 5. Absolut! Må bäste man vinna eller nåt sån't typ. Eller förresten med tanke på RIKs lag må bäste pojke vinna.

  SvaraRadera
 6. Sådana människor förstår jag mig inte på! Nu följer jag inte handboll annat än landslaget, men det finns sådana människor i alla sportpubliker. Jag förstår verkligen inte. Man har betalat för att gå på en match, man har suttit där i X timmar, det är spännande som sjutton och så GÅR FOLK!!!???? Vem gör det? Varför går man överhuvudtaget när man ändå inte ser slutet????

  SvaraRadera
 7. Lite sent, men visst var det "vår" duktige målvakt Calle Aronius som klev in och tog straffen i slutet? Han spelade med HK Varbergs duktiga P92:or tillsammans med min son, så nu gläds jag lite extra när det går bra för RIK och Calle :-)

  SvaraRadera
 8. Jajamen! Det var det! Han har fått chansen efter att förstemålvakten är långtidsskadad och han gör det jättebra. Sista matchen i serien idag!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!