fredag 3 augusti 2012

vem är du Spamalot?

Nu får jag hoppas på någon snäll bloggare som kan förklara för mig hur det fungerar med spam på bloggar. Jag har, säkert inte som den enda, många besök från Ryssland här hos mig. Nog för att det är ett litteraturintresserat folk men inte ens jag är så naiv att jag tror att de vill läsa mina inlägg. Men vad vill de göra? Vad vill de åt? Vad har spammen för syfte? Kan någon snäll förklara för mig vem den här Spamalot är? Vad vill han mig? Mer än att sabba min besöksstatistik.

2 kommentarer:

  1. När jag började få besök från Ryssland googlade jag runt lite och det enda jag fick ut av det var att man skulle ignorera dem, om man går in på deras sida får man bara ännu fler. Känner mig dock lite tveksam till om det har blivit bättre, kollade min statistik och senaste veckan är ca 10% ryska.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, knappa 10% är det här på bloggen också. Jag ignorerar dem helt men andelen från Ryssland har helt klart ökat. USA ligger mer konstant, sådär 5% av träffarna så de har inte ökat. Det är säkert så att de scannar av bloggarna regelbundet men vad vill de åt? Epostadresser?

      Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!