tisdag 26 november 2013

inga hämningar här inte...

Incidental comics
Utan fördomar och hämningar kastar vi oss in i böckernas värld? I mitt fall är det inte riktigt frisinnat, jag väljer bort ett antal genrer. Hur har ni andra det?

4 kommentarer:

 1. Men det där såg väl mysigt ut!
  Nej, visst väljer jag bort böcker innan jag läst dem, försöker ju alltid hitta en bok som jag tror jag ska gilla. Eftersom jag läst så många deckare och inte lockas av dem så läser jag helst inte fler, samma sak med chicklitt. Världen är full av böcker jag vill läsa, varför lägga tid och ork på de som inte lockar? Samtidigt kan jag läsa en bok som inte borde passa mig om någon jag litar på säger åt mig att läsa den, som med Munro nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så många böcker, så lite tid. Alldeles sant! Kul att läsa att du ville läsa Munro, hoppas nu att du tyckt att cirkeln ger ngt?

   Radera
  2. Ja, det tycker jag. Framförallt en deadline för att bli färdig (vilket brukar vara mitt stora problem annars) och det satte krav på mig att faktiskt fundera över vad det är jag läser. Tror att jag annars har en tendens att hafsa igenom noveller, att jag är på väg mot nästa redan innan den jag läser är slut. Så bokcirkel och novelläsning passade mig utmärkt! :)

   Radera
  3. Håller med dig om att man lätt läser noveller för snabbt. Det är lätt att dras med i det korta, snabba. Kul att du gillar cirkelformen. Då kanske du hänger på fler gånger :-)

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!