lördag 23 november 2013

att vara eller inte vara - bloggambassadör?

Bloggambassadör 2014?

Har du ett stort intresse för litteratur, en vass penna och en etablerad bokblogg? Nu söker Bokmässan tolv nya bloggambassadörer till 2014.
Som bloggambassadör för Bokmässan skriver du minst ett inlägg per vecka påBokmässan Community för att göra det till ett levande samtalsforum året om. I utbyte får du bland annat seminariekort till Bokmässan 2014, där bloggambassadörerna kommer att ha ett eget rum under hela mässan. 2014 firar Bokmässan 30-årsjubileum och har då den brasilianska litteraturen i fokus.
Under Bokmässan 2014 (25–28 september) vill vi även ta hjälp av dig i rapporteringen kring mässan och allt kul som händer på mässgolvet och i seminariesalarna!

Gärna nischad blogg

Vi är särskilt intresserade av dig som har en nischad blogg. Bland 2013 års bloggambassadörer har vi haft bloggare som inriktat sig på till exempel science fiction, sexualitetsfrågor, barnböcker, nobelpristagare och mycket annat. Ju mer nischad desto bättre! Vi ser även gärna att du startar en egen grupp på communityn där du diskuterar "ditt" ämne med likasinnade och nyfikna.
Verkar detta vara något för dig? Skicka ett mejl till Bokmässans redaktör/webbredaktör Johan Kollén på jk@bokmassan.se. Berätta kort om dig själv, din blogg och varför du vill bli en av Bokmässans bloggambassadörer.
Vi vill ha din intresseanmälan senast 29 november 2013. Vi väljer sedan ut tolv bloggambassadörer som påbörjar sitt uppdrag vid årsskiftet.
Hör av dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!