söndag 6 januari 2013

söndagskvällsenkät

Nu närmar sig det som Fiktiviteter så träffande liknade vid undergången: vardagen. Jag älskar mitt jobb, helt klart men det är totalt utmattande och lämnar ingen energi kvar när arbetsdagen är slut. Jag vill så gärna hålla igång bloggen på ett bra sätt samtidigt som jag arbetar som klasslärare och IT-guide och allt drivs förstås av lust. Lust att läsa, lust att skriva, lust att samtala. Jag skriver om det som lockar mig men samtidigt är det kul med feedback, därför skulle jag vara så tacksam om ni som läser tar en sekund eller två och röstar i enkäten i högerspalt. Vad vill ni helst läsa om? Finns där något ni saknar? Tyck till i enkäten, kommentarerna eller varför inte i ett mail till mig! anna (at) joholofsson.se

Mot undergången, eller var det framtiden det hette?

8 kommentarer:

 1. Tycker att din blogg är "fin som den är" och jag läser den gärna. Delar det som du kallar "undergång"; vardagen. Min börjar också imorgon....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får gå mot vardagen med sång... eller mycket kaffe! Tack för din uppmuntran, du är så välkommen hit.

   Radera
 2. Hej!
  Helt off topic nu, men ändå...
  Jag har inte varit med på bokbubblarnas samtal på ganska länge, men jag hoppas att jag hinner vara med nångång snart igen. När är nästa träff?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två själar en tanke, jag mailade just ut påminnelse om nästa träff. Onsdag den 16 januari kl 18.30 och vi ska läsa Aravind Adiga: Siste mannen i tornet.

   Radera
  2. haha, så lustigt! Jag såg nu att jag hade fått mail om det :)
   Jag får nog hoppa den här gången också. Har en till bokklubb + lite andra saker att ta tag i just nu. Nästa gång! :)

   Radera
 3. Vardagen och undergången ja... Jag älskar också mitt jobb och vardagen brukar flyta på rätt bra när jag väl kommer igång igen men vinter och vardag går inte riktigt ihop. Mycket kaffe och snällhet mot sig själv det är vad som krävs tror jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket kaffe och ett lite lugnare tempo så ska väl också undergången klaras av :-)

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!