onsdag 23 januari 2013

stadsbesök: Göteborg

Dags för en stad nära mig! Nu reser till Göteborg med Enligt O och vad passar bättre när vi just satt fart med det lilla projektet Göteborg Läser? Vi hoppas att många har lust att läsa Sophie Elkan tillsammans med oss och de flesta aktiviteterna kommer att hålla till på nätet, några träffar IRL blir det också i vår. Hääääng med!

Jag ser också fram mot att läsa Per Johanssons nya bok Kricket, hans tidigare romaner Göteborg i päls och Cancersurfare har jag läst och gillat. En annan göteborgsförfattare som jag verkligen kan rekommendera är Eija Hetikivi Olsson. Hennes debutroman Ingenbarnsland är inte lik något annat och ilskan i den kan kännas nästan ett år efter det att jag läste den.

Klara Kristalovas utställning på Konstmuseet har jag nästan tjatat ihjäl bloggläsarna med men... Den är något extra! Stänger tredje februari så skynda, skynda. Inte så kulturellt man något jag ser fram emot är inomhus-EM i friidrott. Första helgen i mars finns det chans att se duktiga atleter in action, hoppas det blir mycket publik och skön stämning. Sen i april kommer Håkans nya skiva om någon möjligen hade missat det.

Mysig vår att hoppas på alltså!

2 kommentarer:

  1. Per Johansson har jag inte läst. Tack för tipset!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har hans senaste bok i läshögen men den får vänta till februari :-)

      Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!