söndag 6 januari 2013

bokmässeambassadörer 2013

Nytt år och ny sats mot Bokmässa 2013. För att få lite fart på snacket i de sociala medierna och på bokmässans community har 10 nya bokmässeambassadörer engagerats. Särskilt spännande tycker jag det ska bli att se hur de olika grupperna kommer att fungera. Jag har anslutit mig till Fabulerats grupp Litteratur för lärare  - kan tänka att det blir en del skolsnack med litteraturtouch. Ser fram emot!

Andra grupper som startats inför nästa mässa är Barn och ungdomslitteratur och Chick-Lit. Jag undrar om där är någon av ambassadörerna som tänker sig att driva en grupp om Rumänsk litteratur - årets tema? Annars är ni välkomna hit. Gästbloggar'n har fokus på Rumänien!

4 kommentarer:

 1. Välkommen! Ska bli kul att se vad vi kan lära av varandra i gruppen Litteratur för lärare. Jag lovar att leverera minst ett boktips i veckan och hoppas att ni andra ska fylla på med era bästa tips. Rumänsk litteratur däremot är jag, eh, pinsamt dåligt bevandrad i. Vet inte om jag ska strutsa mig igenom det hela med huvudet i sanden eller ta tjuren vid hornen. Vi får se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag strutsade mig igenom det tyskspråkiga temat för några år sedan och det funkade utmärkt. Men... det är roligt att ha läst lite om temat åtminstone, jag tycker mässan lir bra mycket roligare då. Afrikanska temat och nordiska passade mig bra mycket bättre än Rumänien.

   Radera
 2. Tack för tipset, gick med i chick lit-gruppen (föga förvånande)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trodde väl inget annat! Du skulle ju kunna vara med i alla tre...

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!