fredag 9 augusti 2013

håkanfeber i stan

På klädaffärerna går medelålders reaköpare och nynnar med i låtarna, på balkongen sitter peppade ungdomar och käkar falafel och i Slottskogen soundcheckar man. Håkan är en av kvällens höjdare på WoW, för alla oss som inte är på plats så får SVT Play duga. Du kan gå din egen väg! (Ping Linnea i publiken :-))


Under våren har jag också läst två charmiga ungdomsböcker med håkantema: Ge mig arsenik och Vi är inte sådana som i slutet får varandra. Läs dem och bli tonåring igen!

4 kommentarer:

 1. Jag tror bestämt att även Snart är jag borta av Hanna Jedvik har Håkan-tema. Det är ju precis min början på vuxenvärlden här han kom. Jag har två roliga Håkan-grejer: 1. Han har varit på fest hos mig och slagit sönder en ljusstake. Min kompis, som bjudit honom, talade om för mig att den klumpiga killen var "han som spelar i Broder Daniel". Ljusstaken har jag såklart kvar (ihoplimmad, men tror att min son slagit sönder den igen). 2. Han är min brylling. Det är faktiskt sant. Han har pratat om att Lasse Dahlqvist var hans farfars kusin och det var även min farfars kusin. Det behövdes inte mycket släktforskning för att få det bekräftat att de även var kusiner med varandra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart Hanna! Min dotter kommer att gilla din story, hon har lyssnat på Håkan sedan hon var 10 och första skivan kom. Värsta tonårsförälskelsen är över men idag var det ändå pepp!
   Håkan är en artist som hela familjen kan enas om - bara det är stort.

   Radera
 2. Ännu större Anna - farmor Ulla hänger på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ryktet har gått att om du skulle byta så skulle du kunna tänka dig Håkan...

   Radera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!