måndag 23 maj 2011

bytarhylla på gång!

Stora bokbytardagen kom och gick och kvar blev en hylla. Tanken är iaf att arbetsplatsen nu ska likna ett hotell - i hörnet vid de bekväma sofforna skall en hylla finnas med bytarböcker. Att läsa här och nu eller ta med hem, kanske blir samtal kring böcker en trevlig bieffekt?

5 kommentarer:

 1. Vi har precis en sådan hylla på mitt jobb och det har blivit många roliga diskussioner om böckerna. Dessutom har i alla fall jag läst böcker jag aldrig skulle ha hittat annars!

  SvaraRadera
 2. Vi har en bokbytarhylla i vår toa/duschbyggnad på kolonin. Det är andra säsongen den finns där och är väldans populär. Året innan, när jag fick idéen ställdes böckerna i ett av föstren men de fick inte plats, därför ställde vi dit en billybokhylla som nu är ganska fullproppad. Jag rensar där ibland och har börjat datera böcker som ställs in. Vi skriver även namn i böckerna för att just kunna diskutera dem men det är det inte många som gör men en del.

  SvaraRadera
 3. Hoppas att vår hylla också blir omtyckt! Bra idé det där med att skriva datum i inställda böcker, då kan man rensa regelbundet så att det blir ruljans på böckerna

  SvaraRadera
 4. Ah, vad roligt, det skulle jag ocksa vilja ha! Dock far det kanske vanta tills jag kommer hem till Sverige, tror inte att laskulturen ar lika utspridd har nere.

  SvaraRadera
 5. Vem vet Emma, kankse du startar en trend?

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en tanke om inlägget, det gör bloggen till en levande mötesplats!