Överallt vi går och äter, på barer, restauranger och i livsmedelsbutikerna hänger den spanska lufttorkade skinkan. Den är otroligt god, men visst är man ovan att se grisskankar hänga lite varstans. Inget man kan köpa med hem precis. M har hittat en brandy som han gillar, 1866, den är aningen lättare att frakta. Annars är riojan också god!
tisdag 12 februari 2013
jamon och annat
Överallt vi går och äter, på barer, restauranger och i livsmedelsbutikerna hänger den spanska lufttorkade skinkan. Den är otroligt god, men visst är man ovan att se grisskankar hänga lite varstans. Inget man kan köpa med hem precis. M har hittat en brandy som han gillar, 1866, den är aningen lättare att frakta. Annars är riojan också god!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jag köper alltid med mig Jamonskinka med hem från Spanien från någon saluhall. Den är oöverträffad god.
SvaraRaderaVerkligen!
RaderaRioja är ett säkert kort.
SvaraRaderaEtt gott säkert kort!
Radera