Satte kaffet i halsen idag när jag kollade min FB-feed. Andreas, idrottslärare tillika hockeyspelare, har bakat adventlor - lussekatt, mandelmassefyllning och vispad grädde med florsocker på toppen. Nu har jag inga fördomar om idrottslärares eller hockeyspelares bakkunskaper utan jag undrar över själva bakverket. Vad tycker vi om det egentligen?
Hiss eller diss?
Lussekatt, goood. Semla, goood. Adventla, säkert också jättegoood! Den skulle jag gärna smaka :)
SvaraRaderaTveksam...
RaderaMåste provas innan eventuell hiss/diss kan utdömas!
SvaraRaderaDet var klokt, man ska ju faktiskt pröva innan man dömer ...
RaderaHisskul!
SvaraRaderaVi får helt enkelt pröva!
RaderaSjälvklart hiss enligt principen lussekatt är gott, grädde är gott och mandelmassa är gott.
SvaraRaderaHmmm, din logik är glasklar! Ändå tveksam.
RaderaJag har ätit en adventla fast då kallades den saffranssemla och det är riktigt gott. Hiss på den!
SvaraRaderaSpännande! Jag kanske får ta och pröva ändå :-)
RaderaGissa vad jag gjorde igår! ;D http://instagram.com/tuberosum#
SvaraRaderaHärligt - och det smakade?
RaderaSött så in i bängen! Mandelmassan blev för äckligt sött, men kisar med grädde på toppen kan jag nog stå ut med ;]
RaderaGrädde är gott med allt!
Radera